‘Tas-aholic’

Binnenkort jarig en geen idee wat je zou willen vragen voor je verjaardag? Of heb je gewoon zin om jezelf te spoilen? Een nieuwe tas is altijd een goed idee! Een nieuwe tas uitkiezen is dan niet altijd even makkelijk, aangezien er talloze soorten tassen zijn. Bijna onmogelijk om uit te kiezen! Zit je al met je handen in je haar en heb je geen idee wat je mogelijke nieuwe tas wordt? Wees niet getreurd en lees snel verder! 

Holy chic

Gaat je hartje ineens sneller beginnen te kloppen als ik zeg chic, tijdloos en modieus? Dan zijn de tassen van Michael Kors misschien wel de geschikte keuze voor jou! Michael Kors staat erom bekend dat ze luxueuze artikelen op de markt brengen. Wat betreft de tassen is er voor ieder wel wat, zo zijn de schoudertassen een hit, maar ook de crossbody tassen doen het goed! Voor de echte chique- liefhebber, is de award-winning Michael Kors dé oplossing! 

New-bee

Say hello to: Furla. Het Italiaanse merk opgericht en gerund door de Furlanetto familie. Het leuke aan dit merk is dat het nogal onbekend is onder het Nederlandse publiek. ‘Leuk?’ Denk je dan. Ja! Het heeft namelijk zo zijn voordelen. Een hiervan is het feit dat de kans dat velen met dezelfde tas als die van jou lopen, veel kleiner is. De tassen van Furla zijn best bescheiden en simpel. Wil jij liever op safe spelen, maar toch modieus stralen met je nieuwe tas? Kies dan voor het opkomende merk: Furla! 

Niet duur, maar Dune!

Een nieuwe tas aanschaffen is hartstikke leuk, alleen kunnen sommige designer merken er ook een mooi prijsje aan hangen. Voor degene die graag een leuke tas willen, maar er niet al te veel voor willen betalen, presenteer ik: Dune London. Dit merk is de afgelopen twintig jaar gegroeid tot een echte schoenen- en accessoires merk. Dune London probeert voor elk seizoen collecties met uiteenlopende ontwerpen te lanceren. Dat geldt ook voor de tassen van Dune London. Zoek je naar een mooie en toch betaalbare tas? Neem dan snel een kijkje bij Dune London! 

Sta je al te popelen om snel het winkelcentrum in te rennen om een nieuwe tas te scoren? De tips voor het aanschaffen van de toffe merken: Michael Kors, Furla en Dune London zouden je hier een handje bij kunnen helpen. Chique, uniek of betaalbaar? De keuze is nu echt aan jou, succes!