De leukste schoenentrends van deze zomer

De zomer staat altijd vol van leuke en nieuwe zomertrends. Ook ondanks dat het covid-19 is en al die narigheid zijn er ook deze zomer weer superleuke trends. Zoals ieder jaar zien we ook weer trends terugkomen, maar zijn er ook trends waarvan je het totaal niet had verwacht. Tijd om de balans op te maken en een lijstje op te stellen van de leukste, meest verrassende en terugkomende trends van dit jaar.

Crocs komen terug

Als je een beetje de grote influencers volgt van dit moment had je het al wel een beetje zien aankomen. Crocs komt terug. Eigenlijk is dit merk nooit weggeweest, maar mede door influencers en de corona crisis is dit merk weer helemaal terug van weggeweest. Wij verwachten dat dit merk het straatbeeld aardig gaat bepalen. Een leuke en verrassende trend die we vorig jaar absoluut niet zagen aankomen. Zo zie je maar wat influencers kunnen betekenen voor een merk.

Comfortschoenen

Lekker zittende schoenen mogen weer. Deze zomer worden comfortschoenen helemaal hot. We gaan weer naar de camping en willen weer lekker comfy op de camping zitten. Daarnaast gaan we met zijn allen meer wandelen en daar horen nu eenmaal lekker zittende schoenen bij. Des te meer reden voor comfortschoenen dus. Veel mensen weten echter niet eens wat comfortschoenen zijn, maar dat is eigenlijk heel simpel. Comfortschoenen zijn geen schoenen voor mensen met moeilijke voeten, maar schoenen die vooral heel erg lekker zitten. Comfortschoenen hebben namelijk een breedtemaat. Dat bepaalt voor een groot deel hoe de schoenen zitten. Merken die comfortschoenen verkopen zijn bijvoorbeeld: Xsensible en Durea.

Schoenen

Sneakers

Een beetje in het verlengde van comfortschoenen, maar ook sneakers zijn deze zomer weer helemaal hot. De leukste sneakers in de leukste kleuren mogen weer. Combineer er lekker op los want echt alles mag. Roze, check, mintgroen, check alles check. De gekste combinaties kunnen en natuurlijk zullen de grote merken hier ook op inspelen.

Fijne zomer!

Ik wens je een super zomer toe en veel plezier met het uitzoeken van de leukste nieuwe schoenen.