Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je met Tropicini afsluit, of het nu om leveringen van artikelen gaat of om de levering van diensten. In deze algemene voorwaarden wordt verwezen naar onze website (www.tropicini.nl hierna te noemen: “de site”). Door te bestellen geef je aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan.

Aanbiedingen en prijzen
Aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt. Tropicini garandeert dat de prijzen zoals deze vermeld staan op de site niet zullen worden verhoogd gedurende de looptijd van de site aangegeven termijn, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging van de prijzen of tenzij de introductie- / aanbiedings-termijn van een bepaald artikel is verstreken. Tropicini is niet gebonden aan haar aanbod indien sprake is van typ- en/of programmeer-fouten. Prijzen kunnen als gevolg van aanbieding of laatste modellen, verlaagd worden, zonder enige notificatie vooraf.

Copyright
Geen enkel, onderdeel, image, tekstartikel, etc. van de site mag door derden zonder toestemming van Tropicini worden gebruikt. Alle rechten zijn voorbehouden aan:

  • Tropicini.nl

 

Postadres:

Leonard Bernsteinstraat 28 1544 LB Zaandijk

info@tropicini.nl

  • KvK te Amsterdam: 17202791
  • Rabobank: 1318.76.631
  • BTW-nummer: NL8176.22.370.B01
  • BIC: RABONL2U

Levering
Vrijwel alle artikelen kunnen binnen 1 á 2 dagen nadat de betaling is ontvangen worden geleverd. Artikelen worden bezorgt door TNT-Post. Indien deze je twee maal niet thuis aantreffen, kun je het artikelen de eerst volgende werkdag op het postkantoor afhalen. Als je artikelen ontvangt die je niet hebt besteld, dan dien je Tropicini hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door Tropicini aan jou vermelde gegevens moeten direct door jou aan Tropicini worden gemeld, alsmede eventuele wijzigingen of onjuistheden van jouw gegevens die je aan Tropicini hebt verstrekt.

Prijzen
Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW.

Typ- en/of programmeer-fouten
Voor de gevolgen van typ- en/of programmeer- fouten in de site of in andere publicitaire mailings of op internet kan Tropicini geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Zichttermijn
Op al je aankopen bij Tropicini geldt een zichttermijn van 7 werkdagen, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten. Gedurende deze periode kun je je bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen naar ons. Tropicini geeft de wijze van retourneren aan: aangetekend via TNT, via SelektVracht, eigen vervoer of DHL Servicepoint. Je dient bij retour zelf de kosten te betalen voor de wijze van retourneren. Het volledige aankoopbedrag minus de bezorgkosten wordt dan op rekening teruggestort, binnen 2 weken. Wij behouden ons het recht voor om in geval van door jou veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Voor bepaalde artikelen geldt dat ze alleen ongeopend of voorzien van seal geretourneerd mogen worden. Dat geldt in elk geval voor:

 • alle overige artikelen die in contact komen met huid en/of haar, met uitzondering van kleding

Je kunt een artikel in geen geval terugsturen wanneer sprake is van één of meer van de volgende situaties:

 • Het artikel was speciaal voor jou op maat gemaakt
 • Sieraden zijn gedragen / ontdaan van hun label
 • Het artikel is gedurende de periode dat je het op zicht had gebruikt (het passen van kleding wordt door Tropicini niet als gebruik gezien; het dragen ervan wel) of beschadigd geraakt
 • Het artikel is niet meer compleet
 • Het artikel bevat niet alle door de fabrikant en/of Tropicini bij levering bijgesloten zaken (dit zijn dus ook bevestigde labels, etc.)

Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.