Leuke damestassen van dit seizoen

Ieder seizoen komen er weer leuke tassen in de winkels te hangen en voor echte tassen-verslaafden is het soms nogal moeilijk kiezen. Het liefst zouden we ze natuurlijk allemaal willen hebben! Heb jij ook moeite met het kiezen van een leuke tas voor aankomend seizoen? In dit artikel delen we de leukste damestassen van dit moment!

Fluwelen tasjes

Fluwelen schoudertasjes maken al sinds een aantal jaar hun opkomst in de koudere wintermaanden. Dat is helemaal niet raar, want we zijn gek op die zachte stof! Een fluwelen tas in donkerblauw, bordeauxrood of donkergroen is heel leuk voor dat ene chique diner in december. Maar eigenlijk kan je hem ook gewoon als dagelijkse tas gebruiken, want wie wil niet een dagelijkse dosis glam?

Circle bags

In de zomer zagen we veel ronde rieten tasjes en deze trend zet zich nu nog steeds voort in de herfst en winter. Alleen ruilen we het riet nu in voor leer. Een cirkelvormige leren tas is helemaal hot en je kunt deze tas zowel als handtas (met twee korte handvatten) als schoudertas (met een lang schouderhengsel) dragen. Kies voor een bijzonder kleurtje zoals rood of blauw, want de circle bag mag zeker gezien worden!

Fanny pack

Wie deze tas lange tijd verafschuwd heeft, moet er misschien toch maar aan geloven: de fanny pack is weer definitief terug! Deze heuptas dragen we nu schuin om onze schouders over ons lichaam heen, of laten we nonchalant lekker een schouder bungelen. De fanny pack komt in allerlei leuke kleuren en designs, zoals leopard print, metallic of met schattige faux fur details. Dit geeft de fanny pack een moderne twist, dus we raden iedereen aan om toch maar een poging te wagen. Je zult geen spijt krijgen!